11 Ogos 2011 | By: cikgu mazni

Rantai Emas "i-Series"


Pada 19 julai 2011 yang lalu Public Jewellery telah melancarkan produk baru yang dinamakan i-Series yang ketulenannya dijamin pada kadar 22k (916.0) pada harga semasa yang lebih rendah dan mengikut harga pasaran antarabangsa.

Produk ini boleh didapati dengan berat 5 gram, 10 gram, 20 gram, 50 gram dan 100 gram. Produk ini mengutamakan pengekalan ketulenan kandungan emas 22k nya, Justeru reka bentuknya tidak serumit seperti Public Jewellery yang biasa dan ianya lebih sesuai untuk pajakan di Ar-Rahnu.

Pembelian rantai emas i-Series ini boleh melalui online atau pun pesan terus dari saya di talian 012-6103619 @ 012-6264390 pada harga yang ditetapkan mengikut harga emas semasa yang berubah setiap 20 minit.

Pemilik rantai emas 'i-Series' ini pasti akan berpuas hati kerana jika anda ingin menjual balik emas ini kepada public gold, syarikat hanya akan menolak 10% daripada nilai semasa. Ini pastinya kadar yang terendah jika dibandingkan dengan menjual kepada pihak kedai-kedai emas yang lain dimana mereka membeli balik emas dengan kadar susut nilai 15% - 25% dari nilai semasa.

Anda boleh membeli rantai emas ini untuk orang tersayang atau beli dan jadikan sebagai pelaburan jangka panjang yang amat menguntungkan kerana harga emas sentiasa naik setiap tahun. Anda juga tidak perlu risau jika terdesak dalam urusan kewangan kerana dengan mudah anda boleh menggadaikan barang kemas ini secara Ar-Rahnu di bank seperti di Bank rakyat @ Agro Bank.

Oleh itu... jangan berlengah lagi!! Bertindaklah sekarang sebelum harga emas naik dan terus naik lebih tinggi lagi! Untuk melihat harga bagi produk ini boleh klik di sini
Free Template Blogger collection template Hot Deals BERITA_wongANteng SEO

0 ulasan:

Catat Ulasan